Ulkomuotokatselmus

Valitettavasti Sirpa Tapper on estynyt tulemaan näyttelyymme! Tuomarina toimii varatuomarimme Elina Kinnunen, kennel Egawegaran. Varatuomarina Marikki Forell, kennel Tawastian. Lue Elinan esittely alta!

Katselmuksen tuomarin, Elina Kinnusen, esittely:

Kiitän kutsusta tulla tuomariksi katselmukseen. Toivon, että minulla on yhtä monta ystävää päivän lopussa kuin alussakin tai miksei jopa muutama enemmän!

Olen harrastanut koirien kanssa yli 30 vuotta. Kaikki sai alkunsa fieldspanielista. Vuosiin on mahtunut amerikancockereita, englannin springereitä, englanninsettereitä ja clumberinspanieleita. Tällä hetkellä kotona on kolme koiraa.

Olen kasvattanut muutamia pentueita kennelnimellä Egawegaran. Tällä hetkellä epäsäännöllinen kolmivuorotyö on karsinut harrastuksia, ja näin ollen pitkät lenkit ja satunnaiset näyttelyissä käynnit ovat meidän juttu.

Olin useamman vuoden Kspry:n hallituksessa. Tällä hetkellä olen Clumberinspanielit ry:n puheenjohtaja sekä rodun jalostustoimikunnassa. Etelä-Hämeen Spanielit ry:n varapuheenjohtajana olen toiminut kaksi vuotta. Olin Suomen Spanieliliiton hallituksessa kolme vuotta, sekä paikallisessa eläinsuojeluyhdistyksen hallituksessa useamman vuoden. (Epäonnistuneita yrityksiä jättää yhdistystoiminnat pois, jotta saisin aikaa omille koirilleni.)


Toivon jokaisen ottavan katselmukseen mukaan paljon iloista mieltä. Päivästä tulee mukava, kun kiristävät pipot jätetään kotiin.

Tapaamisiin, Elina