Yhdistys

ksplogo4.jpg

Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry on perustettu 8.9.2002. Yhdistyksen kotipaikka on Hämeenlinna. Rotuihimme kuuluvat englanninsetterit, gordoninsetterit sekä pointterit.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia setteri- ja pointteriharrastajien välisenä yhdyssiteenä sekä edistää ja ylläpitää setteri- ja pointteriharrastusta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää opastus-, valmennus- ja neuvontatilaisuuksia, näyttelyitä sekä kokeita. Tavoitteena on lisäksi tuoda rotuja esille positiivisella tavalla ja jakaa tietoa ja taitoa. Tässä pyrkimyksessään yhdistys toimii ahkerasti.

Setterit ja pointterit kuuluvat niihin rotuihin joita voidaan kutsua monitoimikoiriksi. Ne ovat iloisia seuralaisia, sään kestäviä lenkkikavereita ja temperamenttisia ja vauhdikkaita ystäviä, niin näyttely-, metsästys- kuin sohvachampioneitakin.

Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry on sekä Etelä-Hämeen Kennelpiirin että Suomen Kennelliiton jäsenyhdistys. Yhdistys hyväksyttiin keväällä 2005 Suomen Kennelliiton jäsenyhdistykseksi.

Yhdistyksellä on sääntömääräisten vuosikokousten lisäksi jäsenten järjestettävissä oleva Open Show ja hallituksen järjestämä Club Show, päänäyttely, settereille ja pointtereille. Järjestämme satunnaisesti myös Match Show'n.

Aluetoimintaa järjestämme koko maassa. Etelä-Karjalan, Kymenlaakson, Lapin, Pirkanmaan, Savon ja Uudenmaan alueilla järjestämme koiratreffejä, pennuille tarkoitettuja sosiaalirinkejä, kanalintumetsästyksen koulutuspäiviä ja erilaisia kerhoiltoja jäsenistön aktiivisuuden mukaan. Halukkuuden mukaan pyrimme järjestämään myös joukkolonkkakuvaus ja -silmätarkastuksia edullisin hinnoin eläinlääkäriasemilla.

Jäseniä yhdistyksessämme on noin 150.

Jokaisella rodulla toimii yhdistyksessämme pentuvälittäjä, joka osaa neuvoa uusia pennun hankkijoita ottamaan yhteyttä kasvattajiin.

Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry:n jäsenlehti toimitetaan jäsenille neljästi vuodessa. Lisäksi jäsenkirje postitetaan jäsenille tarpeen mukaan.

KSP ry TILINUMERO:

Nordea 108430-103144
IBAN: FI 60 1084 3000 1031 44
BIC-koodi: NDEAFIHH